Bestillings- og kjøpsbetingelser

Refusjon:
Kjøpte billetter refunderes ikke.

Bytte av billetter til en annen dag:
Ved kjøp av under 10 billetter er vi behjelpelige med å bytte dato. Følgende begrensninger gjelder. Er det mindre enn to uker til opprinnelig forestilling, kan man kun bytte til en tidligere forestilling. Er det mer enn to uker til opprinnelig forestilling, kan man bytte til en hvilken som helst annen dag. Vi tar også forbehold om ledig kapasitet til ønsket dato for bytte. Dersom det kun er ledig kapasitet i en rimeligere billettkategori vil differansen ikke bli refundert. Ved bytte av dato tilkommer det en ny serviceavgift pr. billett som skal byttes.

Bestilling til grupper over 10 på våre hjemmesider:
Folketeateret tar forbehold om tilgjengelighet av billetter og andre produkter som bestilles. Folketeateret garanterer først levering av de bestilte varene når vi har sendt en egen mail med bekreftelse på at en bestilling er mottatt og OK. Automail om at bestillingen er mottatt gjelder ikke som bekreftelse.

Billetter må forhåndbetales så snart som mulig etter at bestillingen er bekreftet. Billetter kan betales i vår billettluke med kontant eller kort, vi kan også ta i mot kortopplysninger og belaste kortet over telefon. Ved kjøp av 20 billetter eller flere kan vi tilby fakturering mot et ekspedisjonsgebyr på kr. 89,-. Reserverte billetter som ikke betales innen avtalt frist kan bli avbestilt uten videre varsel.

Hvis du er usikker på noe rundt bestilling/betaling o.l., ta kontakt med oss på telefon 21 09 65 00 (man-fre 09-16) eller benytt meldingsfeltet i bestillingen.

Avlysninger:
Dersom en forestilling skulle bli avlyst, vil publikum ha krav på refusjon av kjøpte billetter. NB! Serviceavgiften refunderes ikke.

*Dersom billettene er kjøpt på nett eller via Billettservice sitt callsenter, kontakt Billettservice på 81533133.
*Dersom billettene er kjøpt på Narvesen, Posten eller 7-Eleven, må du kontakte disse for å få refusjon.
*Dersom billettene er kjøpt i Folketeaterets billettluke eller gruppesalg, må du kontakte oss på tlf. 21096500.

Send din e-mailadresse og få tilsendt Folketeaterets nyhetsbrev.

Dette nettsted bruker cookies (informasjonskapsler). På folketeatret.no bruker vi Webtraffics til å vise annonser basert på dine besøk på denne og andre nettsider. Ok