Nyttig informasjon til deg som skal på forestilling.

For at du skal få en best mulig opplevelse når du besøker oss, har vi besvart noen av de spørsmålene vi ofte får nedenfor og vi vil anbefale alle å lese gjennom dem.

Hvor holder dere til?
-Vår adresse er Storgata 21-23, 0184 Oslo, men gå gjerne inn fra Youngstorgetsiden. Klikk her for å se kart.

Når skal jeg komme til teateret?
-Teateret åpner alltid 1 time før forestillingsstart. Da åpner vi alle våre foajéområder med barer og publikumsgarderobe.Vi anbefaler alle å være på teateret senest 30 minutter før forestilling.

Kan jeg bytte mine billetter til en annen dag?
-Les mer om våre regler rundt bytting av billetter under våre bestillings- og kjøpsbetingelser.

Hvor lenge varer forestillingen?
-Så snart vi har fått informasjon om forestillingens lengde legger vi det ut sammen med informasjonen om det enkelte arrangement under "hva skjer"

Er det garderobeplikt?
-Pga brannsikkerhet og publikums komfort er det garderobeplikt på Folketeateret. Vi har bemannede publikumsgarderober. Garderobeavgiften er kr. 30,- pr person/jakke. Vi har betalingsterminaler i garderobene, men vi anbefaler alle, hvis mulig, å ta med seg kontanter da dette går fortere.

Har dere tilgang for bevegelseshemmede?
-Teateret er tilrettelagt for rullestolbrukere, klikk her for mer info .

Er det tillatt med medbragt drikke?
-Pga skjenkereglene er det ikke tillatt å ha med seg noen form for medbragt drikke inn på teateret, dette gjelder også alkoholfritt som mineralvann etc.

Har dere egen billettluke?
-Ja vi har egen billettluke. Den har varierende åpningstider, men er som et minimum alltid åpen senest 2 timer før forestillingsstart.

Har dere en aldersgrense?
-Som en hovedregel tillater vi ingen barn under 3 år inn i salen - uavgengig av type forestilling. Ellers praktiserer vi normalt ingen aldersgrense- På enkelte konserter og arrangementer kan det likevel være egne aldersgrenser, i så fall vi dette fremkomme på informasjonen om det enkelte arrangementet under  "hva skjer" .

Kan man ta med barnevogn inn på teateret?
-Det er ikke tillatt å ta med barnevogn inn i selve teatersalen. Det er videre begrenset plass til barnevogner i våre publikumsområder, vi kan derfor ikke garantere at det er plass til alle.

Har dere parkering i nærheten?
Vi har en avtale med Q-park om rimeligere parkering i P-huset under Oslo City. Klikk her for mer info.

Send din e-mailadresse og få tilsendt Folketeaterets nyhetsbrev.

Dette nettsted bruker cookies (informasjonskapsler). På folketeatret.no bruker vi Webtraffics til å vise annonser basert på dine besøk på denne og andre nettsider. Ok