CAPTURING PABLO: Javier Pena & Steve Murphy

Dato: 05.05.2017

Agentene som fanget Pablo Escobar kommer til Norge for å fortelle sin fantastiske historie! Moderert av Asbjørn Slettemark.

I salg fra 2.desember kl. 11.00

Tre inn i verdenen til de virkelige DEA-agentene Javier Pena og Steve Murphy som var sentrale i jakten og pågripelsen på en av de mest produktive og grusomme narkobaronene gjennom tidene, "The King Of Cocaine" Pablo Escobar.

Historiene til Pena og Murphy var inspirasjonen til den enormt populære Netflix-serien NARCOS som forteller historien om Colombias beryktede narkotikakarteller og Pablo Escobars kamp for å opprettholde sin maktposisjon på toppen av næringskjeden. Pena og Murphy vil snakke om Medellin-kartellets vekst og fall og hvilken rolle agentene spilte i å få ned den beryktede lederen. Kveldens diskusjon vil belyse deres innspill til den populære Netflix-serien hvor de vil avsløre informasjon som ikke er med i serien, etterfulgt av en spørsmålsrunde med publikum.

Send din e-mailadresse og få tilsendt Folketeaterets nyhetsbrev.

Dette nettsted bruker cookies (informasjonskapsler). På folketeatret.no bruker vi Webtraffics til å vise annonser basert på dine besøk på denne og andre nettsider. Ok