Om oss

Folketeateret er en privatdrevet musikk- og teaterscene i Oslo sentrum. Lokalene ble tidligere benyttet som hovedscene for Den Norske Opera

"

Folketeateret har 1400 seter og er Norges største privatteater.

"

Folketeateret ble i 2006 overtatt av Eiendomsspar AS, som gjennomfører et omfattende restaureringsprosjekt med vekt på å ivareta scenens rike tradisjoner og byggets unike arkitektoniske uttrykk.

Siden åpningen i 2009 har vi bl.a. spilt forestillingene MAMMA MIA! Buddy Holly, WE WILL ROCK YOU, Monty Python's SPAMALOT, My Fair Lady, Annie, Billy Elliot, De tre Musketerer og Mary Poppins. Vi har under den samme perioden hatt besøk av nærmere 700.000 publikummere. I tillegg til forestillinger og show har vi også vært arena for mange store events og TV-produksjoner.

Folketeaterets produksjonsfond: I 2015 ble Folketeaterets Produksjonsfond opprettet i samarbeid med OBOS og Eiendomsspar.   Les mer om fondet her:

Mer info om våre flotte lokaler her  > Event og utleie

Send din e-mailadresse og få tilsendt Folketeaterets nyhetsbrev.

Dette nettsted bruker cookies (informasjonskapsler). På folketeatret.no bruker vi Webtraffics til å vise annonser basert på dine besøk på denne og andre nettsider. Ok